«Ο Καζίς Μακσβίτις θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ζάλγκιρις»

«Ο Καζίς Μακσβίτις θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ζάλγκιρις»

Newsroom
«Ο Καζίς Μακσβίτις θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ζάλγκιρις»
Όπως αναφέρουν οι Λιθουανοί, η Ζάλγκιρις Κάουνας έχει ήδη... έτοιμη την επόμενη μέρα καθώς αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Καζίς Μακσβίτις.

Σύμφωνα με το «Basketnews.com» ο 44χρονος Λιθουανός προπονητής αναμένεται να αντικαταστήσει τον Γιούρι Ζντοβτς στο τέλος της σεζόν και να αναλάβει εκείνος το τιμόνι της Ζάλγκιρις Κάουνας! Ο Καζίς Κασβίτις βρίσκεται παράλληλα και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας την οποία και θα καθοδηγήσει στο Eurobasket του 2022.

Φέτος ήταν στον πάγκο της Περμ, αλλά μετά το ξέσπασμα του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Μεταξύ των ομάδων που έχει προπονήσει είναι η Σακαλάι, η Νεπτούνας και η Λιετκαμπέλις. Επί σειρά ετών αποτελούσε και τον προπονητή των μικρών εθνικών ομάδων της Λιθουανίας, έχοντας κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ενα χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο!

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.