Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Μάρτιν, αμφίβολος για το Game 3 με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Μάρτιν, αμφίβολος για το Game 3 με τη Μονακό
Ο Αμερικανός αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις κι έκανε μόνο θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Θα ταξιδέψει στο Μονακό, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα παίξει στο Game 3.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση με το πρόβλημα του Χασάν Μάρτιν να παραμένει. Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα πρήξιμο στο πόδι του από υγρό που είχε μαζευτεί και αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Μάρτιν δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης παρά ακολούθησε δικό του ατομικό πρόγραμμα ενώ έκανε και θεραπεία. Θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή με προορισμό το Μονακό, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή στου στο τρίτο παιχνίδι τη σειράς με των playoffs (27/02 - 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο το πρωί θα προπονηθούν στο ΣΕΦ, θα γευματίσουν όλοι μαζί στο γήπεδο και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν προς το αεροδρόμιο για να πετάξουν με πτήση τσάρτερ την οποία ναύλωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Η ομάδα θα μείνει στη Νίκαια (30 χλμ. από το Μονακό) αφού στο Πριγκιπάτο υπάρχουν αγώνες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Μπείτε να ψηφίσετε αν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός ή όχι στο Final 4 της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.