Σχορτσανίτης σε Παπανικολάου: «Κωστάκη αν μας βλέπεις, ξεκίνα να βάζεις» (vid)

Newsroom
Σχορτσανίτης σε Παπανικολάου: «Κωστάκη αν μας βλέπεις, ξεκίνα να βάζεις» (vid)
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στον Αντώνη Καλκαβούρα και Νίκο Παπαδογιάννη και έστειλε μήνυμα στον Κώστα Παπανικολάου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το break από το Πριγκιπάτο και πήρε προβάδισμα στη σειρά κόντρα στη Μονακό. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στον Αντώνη Καλκαβούρα και τον Νίκο Παπαδογιάννη και στάθηκε στην παρουσία του Σάσα Βεζένκοβ, ενώ έκανε και... πλάκα στον Κώστα Παπανικολάου, ζητώντας του να αρχίσει να βάζει περισσότερους πόντους.

«O Oλυμπιακός έδειξε σημάδια της ταυτότητας του, μιας μεγάλης ομάδας που δεν τα παρατά εύκολα. Εντυπωσιάστηκα με τον Βεζένκοβ. Έπαιξε 37 λεπτά, τρομερή παρουσία. Στο παιχνίδι είναι και τα λάθη», είπε αρχικά.

Για την αντίδραση της Μονακό όταν έμεινε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά: «Πιστεύω ο Ολυμπιακός έφτιαξε, χαλαρώσαν οι παίκτες. Μέχρι τότε ήταν χαμένοι οι παίκτες της Μονακό, το δείξανε κιόλας με τη συμπεριφορά του Μπέικον και το αντιαθλητικό που έκανε. Οι διαιτητές μας δείξανε και καινούριους κανόνες, θέλουν να φέρνουν κάτι καινούριο κάθε μέρα».

Για τη διαιτησία: «Για τον Ολυμπιακό η διαιτησία ήταν δύσκολη σήμερα σε συνδυασμό με τα λάθη του Ολυμπιακού. Χρεώθηκαν και με πολλά φάουλ. οι διαιτητες φόρτωσαν πολλά φάουλ τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαν να κρατήσουν τον Τζέιμς στο παιχνίδι».

Για την έλλειψη εμπειρίας της Μονακό και τα λίγα μεγάλα ματς που έχουν παίξει οι παίκτες της: «Ένας προπονητής μου είχε πει πως σε τέτοιους αγώνες η περηφάνια γίνεται αλαζονεία. Μου το έχει πει ο Καζλάουσκας αυτό. Η Μονακό ήταν πολύ περήφανη και το έδειξε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά έτσι ήταν και ο Ολυμπιακός. Τον ξύπνησε τον Ολυμπιακό η ήττα στο Game 2 και όλες οι δηλώσεις της ομάδας το έδειξαν αυτό».

Για τις βολες στο τέλος και το προβάδισμα του Ολυμπιακού μετά το 2-1: «Αν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μας πάρουν το κεφάλι για να παίξουν μπάσκετ, οκ. Είναι σίγουροι, είναι δυνατοί και έιναι έτοιμοι να πάνε στο Final 4. Αξίζει στην ομάδα, έκανε εκπληκτική χρονιά».

«Ο Παπανικολάου πρέπει να ξεκινήσει λίγο να βάζει, Κωστάκη αν μας βλέπεις», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Ο Σλούκας έδειξε στοιχεία αρχηγού, πως πρέπει να ηγείσαι στο γήπεδο σαν playmaker, βοήθησε την ομάδα στο σκοράρισμα. Βοήθησε και ο Παπανικολάου».

«Ο Βεζένκοβ δεν ήταν προσγειωμένος στις δηλώσεις του, ήταν σαν να έβαλε την κασέτα», είπε αστειευόμενος, ενώ για τον Σάσα πρόσθεσε: «Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του Βεζένκοβ, ήταν πολύ ώριμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.