Σλούκας: «Θέλω να πάμε στο Final 4, γι' αυτό ήρθα»

Σλούκας: «Θέλω να πάμε στο Final 4, γι' αυτό ήρθα»

Σλούκας: «Θέλω να πάμε στο Final 4, γι' αυτό ήρθα»
Ο Κώστας Σλούκας έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού (29/4, 22:00) Game 4 στο Μονακό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στη χθεσινή επικράτηση με 83-87 επί της Μονακό, εξηγώντας πως «μιλάμε για μία μεγάλη νίκη, αλλά την έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν, γιατί κάναμε και λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες στο αυριανό (29/4, 22:00) Game 4: «Να είμαστε πιο έτοιμοι πνευματικά. Δεν υπάρχει σωματική κούραση, είμαστε μία ανάσα από το Final 4. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, ειδικά στο κακό μας διάστημα. Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ, πρέπει να κάνουμε το νοκ-άουτ, γιατί η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και επικίνδυνη, η οποία μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο ΣΕΦ σε ένα πιθανό Game 5».

Για την δική του απόδοση: «Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο Final 4, γι' αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά».

Για τους Τζέιμς και Μπέικον: «Είναι πολύ καλοί παίκτες. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, έχω δουλέψει για αυτό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Όλη η ομάδα ήταν επιθετική και συγκεντρωμένη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο, ποιότητα και καλό προπονητή. Υπάρχει σεβασμός για την Μονακό».

Για το πού θα κριθεί το Game 4: «Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε την Μονακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Είμαστε μία ανάσα από το Final Four και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη».

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.