Τέιλορ στο Gazzetta: «Αμφίρροπος ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Εφές» (vid)

Newsroom
Τέιλορ στο Gazzetta: «Αμφίρροπος ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Εφές» (vid)
Ο Τζέφρι Τέιλορ απάντησε στις ερωτήσεις του Gazzetta στη μεικτή ζώνη της Stark Arena πριν την προπόνηση της Ρεάλ, χωρίς να μπορεί να... προβλέψει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Εφές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο Τέιλορ εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές λέγοντας: «Πιστεύω θα είναι εξαιρετικά σκληρό παιχνίδι. Έχουν διαφορετικά στυλ. Αμφίρροπο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Όσο κι αν το σκεφτώ δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα νικήσει».

Μίλησε ακόμα για την εμπειρία των Final 4 και σε τί μπορεί να διαφέρει αυτό του Βελιγραδίου: «Πιστεύω είναι όλα περίπου τα ίδια. Ξέρεις ότι θα είναι πολύ δύσκολα, θα παίξεις εναντίον εξαιρετικών ομάδων και θα είναι μία πραγματική πρόκληση».

Ενώ, στάθηκε στο Clasico με την Μπαρτσελόνα λέγοντας πως ξεκινούν... από το μηδέν: «Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος, προετοιμάζομαι και σε αυτό το Final 4 όπως στα προηγούμενα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με όποιον κι αν παίζαμε ημιτελικό, θα ήταν δύσκολο. Δεν έχει σημασία ότι η Μπαρτσελόνα μας έχει νικήσει 5 φορές σερί».

Δείτε και πλάνα του Gazzetta από την προπόνηση της «Βασίλισσας»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.