Σπανούλης στο Gazzetta: «Στενοχωρημένοι για το παιχνίδι, περήφανοι για την πορεία»

Σπανούλης στο Gazzetta: «Στενοχωρημένοι για το παιχνίδι, περήφανοι για την πορεία»

Σπανούλης στο Gazzetta: «Στενοχωρημένοι για το παιχνίδι, περήφανοι για την πορεία»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο Gazzetta για τον χαμένο ημιτελικό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και το Final Four 2022.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο Βελιγράδι για το Next Generation, με την ομάδα του να μένει αήττητη και να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μέγκα Μότσαρτ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν στην Stark Arena και παρακολούθησε τον ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές. «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για το ματς, υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά, όπως πήρανε τόσους ημιτελικούς, τόσα πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά, ήρθε η στιγμή να χάσουν με αυτόν τον τρόπο.

Αύριο, μεθαύριο θα βάλουν αυτοί το τελευταίο σουτ, ίσως το φάμε ξανά. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το μπάσκετ. Προχωράμε, να κοιτάμε μπροστά. Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την εξαιρετική πορεία που είχαν. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί τους σε όλη τη χρονιά. Είμαι περήφανος γι' αυτούς».

Ο Σπανούλης αναφέρθηκε και στον άλλον ημιτελικό και τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Περίμενα τη νίκη της Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα είναι πιο δουλεμένη ομάδα και όλη τη χρονιά έκανε φανταστική πορεία. Είχε νικήσει πέντε φορές, είναι νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή θα χάσει. Όλα είναι ανοικτά για τον τελικό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.