Ιτούδης: «Να δημιουργήσουμε κάτι αξέχαστο στη Φενέρμπαχτσε»

Ιτούδης: «Να δημιουργήσουμε κάτι αξέχαστο στη Φενέρμπαχτσε»

Newsroom
Ιτούδης: «Να δημιουργήσουμε κάτι αξέχαστο στη Φενέρμπαχτσε»
Ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους πάντες για το «καλωσόρισμα» στη Φενέρμπαχτσε λίγο μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

'Όπως είναι γνωστό, μετά την άκρως πετυχημένη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια της EuroLeague, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Φενέρμπαχτσε έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ο έμπειρος τεχνικός με χαρακτηριστικό ποστάρισμα, τόσο στα αγγλικά όσο και στα τούρκικα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι μεγάλη μου τιμή που γίνομαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας, με καταπληκτικούς φιλάθλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα καλωσορίσματος, σημαίνουν πολλά για μένα. Ας δημιουργήσουμε κάτι αξέχαστο όλοι μαζί».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ιτούδη στο InstaGram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.