Αποθέωσε Ράντονιτς ο Χόλινς: «Το μότο του είναι 'hard defense-transition offense'»

Newsroom
Αποθέωσε Ράντονιτς ο Χόλινς: «Το μότο του είναι 'hard defense-transition offense'»
Ο Όστιν Χόλινς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του στον Ερυθρό Αστέρα και νέο τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

«Ο coach Ράντονιτς με πήρε τηλέφωνο στο τέλος του περασμένου καλοκαριού. Τον γνώριζα και από το γερμανικό πρωτάθλημα καθώς όταν έπαιζα στην Ράστα Βέχτα, είχαμε αντιμετωπίσει την Μπάγερν στους τελικούς. Θέλει στην ομάδα του παίκτες με καλό χαρακτήρα, να δημιουργεί χημεία και συμπαγείς ομάδες» ανέφερε ο Όστιν Χόλινς στην MozzartSports και συνέχισε:

«Μου άρεσε πάρα πολύ το όραμά του και ο τρόπος που σκέφτεται. Δεν το μετάνιωσα που έπαιξα στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εμένα. Στον coach του αρέσει να παίζει η ομάδα σκληρά στην άμυνα και να παίρνει πόντους στο τρανζίσιον στην επίθεση. Αυτό είναι το μότο του: 'hard defense-transition offense'. Είχαμε πολύ καλή σχέση. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή έπρεπε να ειπωθεί κάτι, μου το έλεγε αμέσως. Ήξερα τι ήθελε από εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.