Μάικ Τζέιμς: «Μέχρι να έρθει ο Ομπράντοβιτς παίζαμε με τον Μπέικον μία θέση που δεν ξέραμε»

Μάικ Τζέιμς: «Μέχρι να έρθει ο Ομπράντοβιτς παίζαμε με τον Μπέικον μία θέση που δεν ξέραμε»

Newsroom
Μάικ Τζέιμς: «Μέχρι να έρθει ο Ομπράντοβιτς παίζαμε με τον Μπέικον μία θέση που δεν ξέραμε»
Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στη σελίδα της EuroLeague για τον Κέβιν Ντουράντ, τον ρόλο του έως ότου έρθει ο κόουτς Ομπράντοβιτς στη Μονακό αλλά και τις... σκέψεις για απόσυρση!

Ο Μάικ Τζέιμς έφτασε κοντά στο να οδηγήσει τη Μονακό ως το Final Four της περσινής EuroLeague, με τον Ολυμπιακό τελικά να του κλείνει τον δρόμο. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στη σελίδα της διοργάνωσης τόσο για την προσπάθειά του με τους Μονεγάσκους, όσο και για τον Κέβιν Ντουράντ, του οποίου το trade τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και τον είχε φιλοξενήσει στο Μόντε Κάρλο, στη σειρά των playoffs απέναντι στους Πειραιώτες.

«Ήταν ωραίο. Πολύ φίλοι μου έρχονται. Απλά ο Ντουράντ είναι πιο γνωστός από τους υπόλοιπους. Είχαμε υποσχεθεί πως όποιος τελειώσει πρώτος τις υποχρεώσεις του στη σεζόν θα πάει να δει ένα παιχνίδι του άλλου και έτσι έγινε. Είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ και βλέπει αρκετά παιχνίδια».

Για τον κόουτς Ομπράντοβιτς που διαδέχτηκε τον Μίτροβιτς: «Ήταν πολύ σημαντικό γεγονός. Έπαιξα κανονικά όπως τα προηγούμενα 3-4 χρόνια, με την μπάλα στα χέρια μου, παίρνοντας τις αποφάσεις και ήμουν παράγοντας στην επίθεση αλλά και ηγέτης γενικότερα. Με βοήθησε με το που ήρθε να ηρεμήσω και έτσι βοήθησα και τους υπόλοιπους να ηρεμήσουν. Ήταν πρόβλημα για εμένα και τον Μπέικον στην αρχή, επειδή δεν είχαμε ξεκάθαρους ρόλους. Μερικές φορές παίζαμε και οι δύο σε μία θέση που δεν ξέραμε, που δεν υπάρχει καν. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς μας έβαλε σε θέσεις και έγινε πολύ πιο εύκολο να συνυπάρξουμε στο παρκέ και έφερε επιτυχίες».

Για τη δέκατη σεζόν του ως επαγγελματίας και αν σκέφτεται την απόσυρση: «Το απολαμβάνω, μου αρέσει το μπάσκετ. Οι μεγάλες σεζόν δεν είναι το καλύτερό μου αλλά είναι απολαυστικές. Το μπάσκετ είναι κάτι που αγαπώ αλλά όσο μεγαλώνω σκέφτομαι όλο και περισσότερο την απόσυρση. Περιμένω για αυτό λίγο περισσότερο από ό,τι είχα συνηθίσει» παραδέχεται ο ίδιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.