Λούκα Ντόντσιτς: «Σε ευχαριστώ για όλα Πάμπλο»

Λούκα Ντόντσιτς: «Σε ευχαριστώ για όλα Πάμπλο»

Newsroom
Λούκα Ντόντσιτς: «Σε ευχαριστώ για όλα Πάμπλο»
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν ξέχασε τη συμβολή του Πάμπλο Λάσο στην καριέρα του και έκανε ένα ποστ στο τουίτερ για να ευχαριστήσει τον Ισπανό, ο οποίος δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Πάμπλο Λάσο, τον προπονητή δηλαδή που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στο υψηλότερο επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο Λάσο δε θα συνεχίσει στον πάγκο των Μαδριλένων, παρότι ο καρδιολόγος του άναψε το πράσινο φως, με τον επί χρόνια βοηθό του, Τσους Ματέο να τον διαδέχεται.

Ο Ντόντσιτς πόσταρε μία φωτογραφία τους στο τουίτερ με τη λεζάντα «ευχαριστώ για όλα Πάμπλο» και το χάσταγκ θρύλος, αναφερόμενος στον 54χρονο. Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο από το 2018, όταν και η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ντόντσιτς πρωταγωνιστή κατέκτησε για τελευταία φορά της EuroLeague.

Το τουίτ του Λούκα Ντόντσιτς για τον Λάσο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.