Ζάλγκιρις: «Συμφωνία με τον Ίγκνας Μπραζντέικις, σύντομα οι υπογραφές»

Ζάλγκιρις: «Συμφωνία με τον Ίγκνας Μπραζντέικις, σύντομα οι υπογραφές»

Newsroom
Ζάλγκιρις: «Συμφωνία με τον Ίγκνας Μπραζντέικις, σύντομα οι υπογραφές»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λιθουανία, ο Ίγκνας Μπραζντέικις «έδωσε τα χέρια» με την Ζάλγκιρις προκειμένου και θα αγωνιστεί με την φανέλα της από την επόμενη σεζόν.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις βρίσκεται ένα βήμα από την Λιθουανία και την Ζάλγκιρις. Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από τα εγχώρια μέσα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και αναμένεται να... πέσουν άμεσα και οι υπογραφές.

Ο 23χρονος φόργουορντ την περασμένη σεζόν «μοιράστηκε» ανάμεσα στο ΝΒΑ και την G-League ως μέλος των Ορλάντο Μάτζικ και της θυγατρικής τους ομάδας, όπου μέτρησε 20.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ σε έξι εμφανίσεις, συμπληρώνοντας τους 5 πόντους με 1.7 ριμπάουντ σε 42 ματς στην κορυφαία Λίγκα.

Ο Μπραζντέικις έχει περάσει ακόμη από τους Νιου Γιορκ Νικς (2019-2021), αλλά και τους Σίξερς (2021), ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Λιθουανίας στα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην Ζάλγκιρις, θα βρεθεί δίπλα στους Μπουτκέβιτσιους, Σμιτς, Μπιρούτις και Κίναν Έβανς ως νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.