Μπιλ Ράσελ: Ο κόσμος της EuroLeague αποχαιρετά τον θρύλο των Σέλτικς

Μπιλ Ράσελ: Ο κόσμος της EuroLeague αποχαιρετά τον θρύλο των Σέλτικς
Ο Μπιλ Ράσελ απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών και οι ομάδες της Euroleague σπεύδουν να πουν το δικό τους «αντίο» στη μεγάλη μορφή του ΝΒΑ.

Ο θρύλος των Μπόστον Σέλτικς και του ΝΒΑ, Μπιλ Ράσελ, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (31/07) σε ηλικία 88 ετών προκαλώντας την θλίψη του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο άλλοτε παίκτης της κορυφαίας Λίγκας και κάτοχος 11 δαχτυλιδιών με μία μεγάλη συλλογή από τίτλους θα μείνει χαραγμένος στις σελίδες του μπασκετικού γίγνεσθαι.

Μπορεί να μεγαλούργησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο άφησε το στίγμα του και πέρα από τα αμερικανικά σύνορα. Η είδηση του θανάτου του από φυσικά αίτια, προκάλεσε ένα... κύμα μηνυμάτων από τις ομάδες της EuroLeague, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, που αποχαιρετούν κάθε μία με τον δικό της τρόπο το μέλος τον Hall of Famer των Κελτών.

Παναθηναϊκός: «Αναπαύσου εν ειρήνη»

Ζάλγκιρις Κάουνας: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Θρύλε»

Μπαρτσελόνα: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπιλ Ράσελ»

Βαλένθια: «Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια των Σέλτικς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπιλ Ράσελ»

Φενερμπαχτσέ: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπιλ Ράσελ»

Αναντολού Εφές: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι ακούγοντας τον θάνατο του Μπιλ Ράσελ, ενός από τα θρυλικά ονόματα του μπάσκετ. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και την κοινότητα του μπάσκετ»

Αρμάνι Μιλάνο: «Ένας πραγματικός γίγαντας στο άθλημά μας. Ο άνθρωπος που άλλαξε τον ορισμό του σέντερ. Ένας θρυλικός νικητής»

Ερυθρός Αστέρας: «Αναπαύσου εν ειρήνη Μπιλ Ράσελ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.