Ολυμπιακός: Στις 23-24/9 το τουρνουά στην Κύπρο με Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα

Newsroom
Ολυμπιακός: Στις 23-24/9 το τουρνουά στην Κύπρο με Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα
Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει και φέτος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο μαζί με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Χάποελ Χολόν.

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει και φέτος σε τουρνουά προετοιμασίας στην Κύπρο, εν προκειμένω στο «Νεόφυτος Χανδριώτης» που όπως έγινε γνωστό, θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στο εν λόγω τουρνουά πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στην Ελλάδα και την EuroLeague μαζί με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, τον Ερυθρό Αστέρα που πέρσι κατέκτησε τρεις τίτλους (νταμπλ στη Σερβία, Αδριατική Λίγκα) και τη Χάποελ Χολόν που συμμετείχε στο Final 4 του BCL που διεξήχθη στο Μπιλμπάο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του τουρνουά που διεξάγεται από την ΕΘΑ Έγκωμης και τον Δήμο Έγκωμης ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

ολυ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.