«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Στέφαν Γιόβιτς»

«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Στέφαν Γιόβιτς»
Την επιστροφή του στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται πως ετοιμάζει ο Στέφαν Γιόβιτς σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει δημοσίευμα της χώρας.

Στέφαν Γιόβιτς και Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως θα ενώσουν και πάλι τους δρόμους τους, έπειτα από την τριετία 2014-2017, όταν και ο 31χρονος γκαρντ είχε αγωνιστεί με την συγκεκριμένη φανέλα. Βάσει των όσων παρουσιάζει το σερβικό "TeleSport.rs", η ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της δίπλα στους επίσης νεοφερμένους Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά και τον Τζέιλεν Άνταμς.

Στόχος τους θα είναι να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του Γιόβιτς προκειμένου να εκμηδενίσουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί ο Άνταμς να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Το όνομα του Γιόβιτς είχε εμπλακεί με τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αργότερα εκείνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, όπου μία σειρά από τραυματισμούς δεν του επέτρεψαν να αξιοποιήσει τον χρόνο παραμονής του στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν έχουν ανακοινώσει την αποχώρησή του, χωρίς να υπολογίζεται στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ερυθρός Αστέρας του προσφέρει συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας, πράττοντας αναλόγως με το πέρας της ισχύος του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.