Ράντονιτς: «Είχαμε την ευκαιρία μας, στοίχισαν οι 10 άστοχες βολές»

Newsroom
Ράντονιτς: «Είχαμε την ευκαιρία μας, στοίχισαν οι 10 άστοχες βολές»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία, ενώ στάθηκε και στις χαμένες βολές της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλή άμυνα. Η Ρεάλ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ταλέντο στην επίθεση» ανέφερε αρχικά ο Μαυροβούνιος προπονητής και συνέχισε:

«Χάσαμε 10 βολές και πήραμε κάποιες κακές αποφάσεις στο τέλος, αλλά όπως είπα και στους παίκτες ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Άρη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε φόρμα και το καταλαβαίνω και μας έλλειψε ο Γουόλτερς. Χρειάζεται υπομονή και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να βελτιωνόμαστε».

Όσον αφορά τα χαμένα ριμπάουντ στο ματς; «Μπορούμε να συζητήσουμε για πολλά πράγματα. Κόντρα στη Ρεάλ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά για να κερδίσεις. Δεχθήκαμε 71 πόντους. Σίγουρα έχουμε προβλήματα που πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.