Γκουντάιτις: «Να βρούμε εύκολους πόντους και να είμαστε συγκεντρωμένοι στις βολές»

Γκουντάιτις: «Να βρούμε εύκολους πόντους και να είμαστε συγκεντρωμένοι στις βολές»

Γιώργος Κούβαρης
Γκουντάιτις: «Να βρούμε εύκολους πόντους και να είμαστε συγκεντρωμένοι στις βολές»
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα εξηγώντας ότι περιμένει «physical» παιχνίδι ενώ στάθηκε και στις χαμένες βολές.

Ο Λιθουανός σέντερ του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στην Euroleague φορώντας την πράσινη φανέλα και μεταξύ άλλων υπογράμμισε την αναγκαιότητα να είναι η ομάδα του συγκεντρωμένη από τη γραμμή των βολών. Εκεί όπου σε τέσσερα επίσημα ματς σουτάρει με ποσοστό 58%.

«Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι» ήταν τα πρώτα λόγια του Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει.»

Όσο για τα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να φύγει από το Βελιγράδι με τη νίκη; «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.