Γκουντάιτις στο Gazzetta: «Δεν ήξερα ότι... αυτοανακοινώθηκα» (vid)

Γκουντάιτις στο Gazzetta: «Δεν ήξερα ότι... αυτοανακοινώθηκα» (vid)

Γκουντάιτις στο Gazzetta: «Δεν ήξερα ότι... αυτοανακοινώθηκα» (vid)
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις φιλοξενείται από το Gazzetta και αναφέται στην... ανυπομονησία του για το κεφάλαιο "Παναθηναϊκός", τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά και τη βοήθεια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ώρα που θα παραταχθεί σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Αυτή η εικόνα έγινε ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν τον Αρτούρας Γκουντάιτις στην απόφαση του περασμένου καλοκαιριού να προσπεράσει άλλες προτάσεις, να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και να ορίσει το νέο σταθμό της καριέρας του. Για τον οποίο μάλιστα… αυτοανακοινώθηκε χωρίς να το γνωρίζει!

Ο Λιθουανός σέντερ αποτελεί κομμάτι του “κύματος" αλλαγών στους πράσινους, καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε σε εκείνον το ιδανικό… συμπλήρωμα του Γιώργου Παπαγιάννη στη γραμμή των ψηλών. «Μπορούμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό για την ομάδα. Ο Παπαγιάννης είναι πολύ ταλαντούχος και είναι πολύ νέος ακόμη. Μόνο καλά λόγια για εκείνον».

Με τις αναμνήσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (ως συμπαίκτη και -βοηθού- προπονητή) να τον κάνουν να χαμογελά, ο Γκουντάιτις τονίζει πως «Ήταν η πρώτη μου χρονιά στη Ζάλγκιρις και με βοήθησε πολύ! Ο τρόπος που έβλεπε τα πάντα... Επειδή ήμουν ένα καλό prospect, το ότι βρέθηκα μαζί του στο παρκέ με έκανε ακόμη καλύτερο».

Ο νεοφερμένος 29χρονος του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει τις εμπειρίες του από τα παρκέ της Ευρώπης και αφήνει πίσω του μία χρονιά πολέμου στη Ζενίτ, όπως και κάθε δυσκολία που έχει εμφανιστεί στο διάβα του και έχει περάσει με μελάνι στην πλάτη του!

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μιλά στο Gazzetta για την ευκαιρία του Παναθηναϊκού, τον κολλητό του Γκριγκόνις, αλλά και την… μπασκετμπολίστρια γιαγιά του για την οποία έχει επιλέξει τον αριθμό που αγωνίζεται!

Δείτε όσα είπε ο Γκουντάιτις για το νέο κεφάλαιο με τον Παναθηναϊκού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.