Μπραζντέικις: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα στηριχθεί πολύ στην τακτική»

Newsroom
Μπραζντέικις: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα στηριχθεί πολύ στην τακτική»
Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (14/10, 21:00) και εξήγησε ότι η τακτική θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση το οποίο και τον κράτησε εκτός αγώνα για το Λιθουανικό πρωτάθλημα και θα ενισχύσει κανονικά την Ζάλγκιρις στην αναμέτρηση του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είναι πολύ συμπαγής και παίζει πολύ καλά στο μισό γήπεδο. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που θα στηριχθεί πολύ στην τακτική, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε τα σωστά plays και ωστε να τα εκτελέσουμε» ήταν τα λόγια του 23χρονου γκαρντ/φόργουορντ για το ματς της Παρασκευής (14/10, 21:00), ο οποίος συνέχισε:

«Αν δούμε το πρώτο ματς παιχνίδι στην Euroleague θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στα σκαμπανεβάσματά μας. Όταν παίζουμε καλά, όλα πηγαίνουν μια χαρά. Όμως είναι ένα παιχνίδι με σερί μέσα στο ματς, οπότε όταν η άλλη ομάδα έχει το πάνω χέρι, πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Πρέπει επίσης να περιορίσουμε και τα εύκολα λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.