Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Συνθήματα και αποθέωση για τον Ράντονιτς στο Βελιγράδι (vid)

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Συνθήματα και αποθέωση για τον Ράντονιτς στο Βελιγράδι (vid)
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 στο Βελιγράδι ως αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα για πρώτη φορά έπειτα από την αποχώρησή του και αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο Aleksandar Nikolic Hall από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα όπου εργάστηκε σε δυο διαφορετικές περιόδους (2013-17, 2020-22) κατακτώντας συνολικά 15 τίτλους.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός πανηγύρισε πέντε Αδριατικές Λίγκες, πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα Σερβίας πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας τον προπονητή που συνδύασε την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» με την καθιέρωσή τους στην EuroLeague.

Απόψε επέστρεψε στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική της regular season στην EuroLeague και χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο Aleksandar Nikolic Hall από τους οπαδούς των γηπεδούχων που φώναξαν συνθήματα και τον χειροκρότησαν.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.