Ράντονιτς: «Κάναμε λάθη, όμως στο τέλος ήταν μια κατοχή, μια απόφαση και κερδίσαμε»

Ράντονιτς: «Κάναμε λάθη, όμως στο τέλος ήταν μια κατοχή, μια απόφαση και κερδίσαμε»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη μία κατοχή που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (77-75).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε νικητής απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα (77-75) και μετά το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι μίλησε για τη μία, σωστή, απόφαση των παικτών του που έφερε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη και για την εμφάνιση. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι απόψε. Όπως είχα πει και πριν από το τζάμπολ, περιμέναμε μια δύσκολη μάχη και τέτοια ήταν. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για εμάς, ειδικά αμυντικά.

Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Επιθετικά κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σε αυτή την έδρα. Κάναμε πολλά λάθη χάρη στην άμυνα του Ερυθρού Αστέρα, όμως στο τέλος ήταν μια κατοχή, μια απόφαση και κερδίσαμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.