Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στο πόδι ο Πάρις Λι

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στο πόδι ο Πάρις Λι

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στο πόδι ο Πάρις Λι
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ωστόσο φεύγει... λαβωμένος καθώς ο Πάρις Λι αποκόμισε πρόβλημα στο πόδι.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την παρθενική του νίκη για τη σεζόν στην EuroLeague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο τα χαμόγελα περιορίστηκαν καθώς ο Πάρις Λι απέκτησε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο γκαρντ των "πράσινων" γύρισε το πόδι του στο αρχικό μισό του αγώνα στο Βελιγράδι και αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίας. Μάλιστα, ο Λι εδώ και λίγο καιρό αισθάνεται ενοχλήσεις στα δάχτυλα του συγκεκριμένου ποδιού δίνοντας κανονικά το "παρών" στις υποχρεώσεις του "τριφυλλιού".

Το μέγεθος της ζημιάς αναμένεται να εκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ενώ η κατάσταση αυτή φέρνει ακόμη πιο έντονο "πονοκέφαλο" στον Ντέγιαν Ράντονιτς αναφορικά με τη θέση του άσου.

Και αυτό, γιατί ο Νέιτ Γουόλτερς παραμένει εκτός δράσης μετά τη θλάση που τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί, μάλιστα, το τοπίο ενόψει και της "διαβολοβδομάδας" που ακολουθεί στην EuroLeague και φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την Άλμπα (19/10) εκτός έδρας και με τη Μονακό (21/10) στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.