Βιλντόζα: Στο Βελιγράδι ο Αργεντινός γκαρντ

Βιλντόζα: Στο Βελιγράδι ο Αργεντινός γκαρντ

Newsroom
Βιλντόζα: Στο Βελιγράδι ο Αργεντινός γκαρντ
Ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ώστε να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την ομάδα.

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και όπως είπε στην «Mozzart Sport» λίγο μετά την άφιξή του στο Βελιγράδι «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα μεγάλο κλαμπ και εγώ ήρθε να δείξω ότι μπορώ να παίξω μπάσκετ».

Την Δευτέρα (17/10) ο Βιλντόζα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους «διπλή» αγωνιστική στην Ισπανία, καθώς στις 19/10 αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στην Βιτόρια και δύο ημέρες αργότερα τη Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Φυσικά θεωρείται δύσκολο να προλάβει κάποιο από αυτά τα ματς ο Βιλντόζα, όπερ και σημαίνει ότι το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα πάρει παράταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.