Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Άντριους, ατομική για τον Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Άντριους, ατομική για τον Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Άντριους, ατομική για τον Γουόλτερς
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Άλμπα (19/10) για την έναρξη της "διαβολοβδομάδας" στην EuroLeague με τον Άντριου Άντριους να βγάζει μέρος της προπόνησης και τον Νέιτ Γουόλτερς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Το καλεντάρι της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την Άλμπα (19/10, 21:00) για την πρώτη αναμέτρηση της "διαβολοβδομάδας".

Οι πράσινοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα ερωτηματικά να ακολουθούν. Ο ΄Άντριου Άντριους ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα ταξιδέψει κανονικά στο Βερολίνο με την αποστολή της ομάδας την Τρίτη (18/10).

Από την άλλη, ο Νέιτ Γουόλτερς προπονήθηκε ατομικά στο πλαίσιο της αποθεραπείας του από την θλάση που είχε αποκομίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Λαύριο, η κατάσταση του Γουόλτερς θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα, την ώρα που η συμμετοχή του στον αγώνα με την Άλμπα μοιάζει απίθανη, ενώ κάνει προσπάθεια να προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μονακό (21/10).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.