Κορνελί: «Είναι εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός, το είδαμε και στη Βαρκελώνη»

Newsroom
Κορνελί: «Είναι εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός, το είδαμε και στη Βαρκελώνη»
Για τις αρετές του Ολυμπιακού μίλησε ο Πετρ Κορνελί, ενόψει του παιχνιδιού με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (19/10 - 21:45) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Πετρ Κορνελί μίλησε εκ μέρους των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (19/10 - 21:45), για την 3η αγωνιστική της EuroLeague. Ο ψηλός των Μαδριλένων τόνισε για άλλη μία φορά πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός αλλά και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το παρκέ.

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι εκπληκτική ομάδα, το είδαμε και στη Βαρκελώνη. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί, παίζουν καλή άμυνα και ξέρω αρκετούς από τους παίκτες τους. Όλοι τους έχουν ποιότητα. Θα χρειαστούμε την καλή μας άμυνα για να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να κυριαρχήσουμε στο ριμπάουντ, κομμάτι στο οποίο υπερέχουν.

Ο έλεγχος του ριμπάουντ είναι σημαντικός για να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Επίσης πρέπει να κυκλοφορήσουμε πολύ καλά την μπάλα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.