Ματέο: «Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά»

Ματέο: «Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά»
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19/10, 21:45) και ο Τσους Ματέο στάθηκε στον κορμό και τους αυτοματισμούς των «ερυθρόλευκων» που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν έχουν άλλες ομάδες στην EuroLeague.

Το καλεντάρι της 3ης αγωνιστικής στην EuroLeague στέλνει τον Ολυμπιακό στο WiZink Center για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» έχει ρεκόρ 1-1 και ο κόουτς των Μαδριλένων, Τσους Ματέο ανέφερε ενόψει της αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδας:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά. Έχει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή για καιρό. Έχει αυτοματισμούς στο παιχνίδι του που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει καλή πορεία, φτάνοντας στην κορυφή της EuroLeague τα προηγούμενα χρόνια και παίζοντας στο Final 4. Πρόκειται για ένα συμπαγές σύνολο που είναι δύσκολο να νικήσεις, που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και βγάζει καλά σουτ για τους σουτέρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.