Εφές - Βαλένθια: Απίστευτο πρώτο ημίχρονο για τους Ισπανούς με 45 πόντους και 12 τρίποντα κόντρα στην Αναντολού (vid)

Εφές - Βαλένθια: Απίστευτο πρώτο ημίχρονο για τους Ισπανούς με 45 πόντους και 12 τρίποντα κόντρα στην Αναντολού (vid)
Η Βαλένθια έμοιαζε ασταμάτητη από την περιφέρεια στο πρώτο ημίχρονο με την Εφές, καθώς σκόραρε 45 πόντους με 12 από τα 20 τρίποντα που επιχείρησε να βρίσκουν στόχο!

Αναντολού Εφές και Βαλένθια αναμετρώνται για την 3η αγωνιστική της EuroLeague στην πρώτη υποχρέωση της "διαβολοβδομάδας" τους, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το ισόπαλο 45-45.

Για τους Ισπανούς, το αρχικό μισό του αγώνα στο "Sinan Erdem" ήταν υπόθεση... μακρινού σουτ! Οι παίκτες του Μουμπρού έμοιαζαν ασταμάτητοι από την περιφέρεια, αφού ευστόχησαν στις 12 από τις 20 προσπάθειες που έκαναν από τα 6.75μ με το ποσοστό τους να φτάνει το εντυπωσιακό 60%.

Όπερ και σημαίνει πως οι 36 από τους 45 πόντους που σημείωσαν ήρθαν πίσω από το... τόξο! Ο Βίκτορ Κλαβέρ ήταν ο πρωτοπόρος με 3/3 σουτ τριών πόντων, 3/4 είχε ο Ντούμπλιεβιτς και 2/2 ο Βαν Ρόσομ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.