EuroLeague: Με Άλμπα ο Παναθηναϊκός, με Ρεάλ ο Ολυμπιακός

EuroLeague: Με Άλμπα ο Παναθηναϊκός, με Ρεάλ ο Ολυμπιακός
Η EuroLeague συνεχίζεται με την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Άλμπα και τον Ολυμπιακό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» φέρνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο δρόμο. Μαζί. Με αναμετρήσεις που χωρίζουν η μία την άλλη κατά 45 λεπτά. Πρώτος στη μάχη (21:00, Novasports 4 & live από το Gazzetta) θα πέσει ο Παναθηναϊκός (1-1), ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την αήττητη Άλμπα (2-0).

Και σε αυτό το ματς θα απουσιάσει ο τραυματίας Νέιτ Γουόλτερς. Από την Άλμπα δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιοχάνες Τίμαν και Μπεν Λάμερς, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει τεθεί εκτός ο Μάρκους Έρικσον.

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει για δεύτερη φορά σε τρεις αγωνιστικές στην Ισπανία. Και μετά την επικράτηση της πρεμιέρας στη Βαρκελώνη, σειρά παίρνει η Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports Prime & live από το Gazzetta).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν υπολογίζει στον Κώστα Παπανικολάου, ενώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Ρούντι Φερνάντεθ, ο Κάρλος Αλοθέν, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Άντονι Ράντολφ.

 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10)

21:00 Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός

21:30 Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.