Μπασκόνια - Ολυμπιακός 92-97:Ο Σλούκας «μαγείρεψε» 22 από τους 32 πόντους των «ερυθρολεύκων» της τέταρτης περιόδου

Μπασκόνια - Ολυμπιακός 92-97:Ο Σλούκας «μαγείρεψε» 22 από τους 32 πόντους των «ερυθρολεύκων» της τέταρτης περιόδου
Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 16 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ στο τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στην Μπασκόνια, με τον Ολυμπιακό να μετρά την τέταρτη νίκη του στην Euroleague.

Το κοινό της Fernando Buesa Arena είδε τον Ολυμπιακό να παίρνει το τρίτο «διπλό» της σεζόν στο ξεκίνημα της EuroLeague επικρατώντας με 97-92 της γηπεδούχου Μπασκόνια με... σύνθημα του Κώστα Σλούκα στο φινάλε. Οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι μετά και την τέταρτη αγωνιστική, κλείνοντας ιδανικά τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία.

Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε τους 16 από τους 20 προσωπικούς του πόντους και τους μισούς της ομάδας του στην καθοριστική περίοδο (επιμέρους 18-32). Προσθέστε και 3 ασίστ με ένα κλέψιμο για να διαμορφωθεί η εμφάνιση του Σλούκα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι Βάσκοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους μετά το 19-2 που έτρεξαν απαντώντας στην εξαιρετική πρώτη περίοδο των «ερυθρολεύκων». Παρόλα αυτά, ένα ξέσπασμα του Βεζένκοβ έδωσε ξανά τα ηνία στον Ολυμπιακό, ενώ από το 30' έως και την κόρνα της λήξης η σκυτάλη πέρασε στον Σλούκα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.