Ολυμπιακός - Μονακό: Αποθέωση και... πάρτι στο ΣΕΦ παρά την ήττα (vid)

Ολυμπιακός - Μονακό: Αποθέωση και... πάρτι στο ΣΕΦ παρά την ήττα (vid)
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα παρά την ήττα από τη Μονακό. Παίκτες και σταφ αποθεώθηκαν κατά την έξοδο, ενώ το τραγούδι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μετά τη λήξη.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την πρώτη του ήττα, αφού η Μονακό με τους Οκόμπο και Τζέιμς πρωταγωνιστές επικράτησε με 81-76.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους των Πειραιωτών που γέμισαν το ΣΕΦ να αποθεώσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άλλωστε η πορεία της μέχρι στιγμής, ως συνέχεια της περσινής σεζόν έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και μία ήττα από τη Μονακό δεν ήταν ικανή να... χαλάσει το πάρτι.

Παίκτες και σταφ αποθεώθηκαν κατά την έξοδό τους από το παρκέ, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να μη σταματά το τραγούδι. Ακόμα και μισή ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης περίπου 1.000 άτομα έμειναν στις εξέδρες του ΣΕΦ δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα.

Η αποθέωση του Ολυμπιακού και το «πάρτι» στο ΣΕΦ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.