Παπαπέτρου: «Ξεχωριστό το ματς με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της σχέσης μου με την ομάδα»

Νίκος Καρφής
Παπαπέτρου: «Ξεχωριστό το ματς με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της σχέσης μου με την ομάδα»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην μάχη της Παρτιζάν με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό (21:30) για τη Εuroleague.

O Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (21:30) την Παρτιζάν για τη Euroleague και ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague και έδειξε τα συναισθήματα του για τους... πράσινους, ενώ πρόσθεσε πως προετοιμάζονται οι Σέρβοι για το ματς.

«Θα είναι ένα σκληρό ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο club και έχει σπουδαία ομάδα. Πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Φυσικά όταν παίζουμε σε μια έδρα που ένας από εμάς έχει παίξει, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με σκοπό να προετοιμάσουμε τους συμπαίκτες μας για το ματς. Σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα εξαιτίας της σχέσης που έχω με τον Παναθηναϊκό, το club και τους οπαδούς. Προετοιμαζόμαστε για το ματς», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.