Παναθηναϊκός: Απαγόρευση εισόδου στον φίλαθλο που προκάλεσε την διακοπή στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Απαγόρευση εισόδου στον φίλαθλο που προκάλεσε την διακοπή στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Απαγόρευση εισόδου στον φίλαθλο που προκάλεσε την διακοπή στο ΟΑΚΑ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ξανά την είσοδο στον φίλαθλο που προκάλεσε την διακοπή στο παιχνίδι με την Παρτίζαν.

Στην επίσημη ενημέρωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε και στο περιστατικό που προκάλεσε την διακοπή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με αποτέλεσμα να υπάρξει βροχή αντικειμένων στο παρκέ.

Στην επίσημη ενημέρωση η «πράσινη«» διοίκηση κατανόηση την αγανάκτηση που προκλήθηκε ωστόσο υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί ξανά η είσοδος στον φίλαθλο που προκάλεσε την εν λόγω διακοπή αναφέροντας ότι «η ομάδα μας αντιλαμβάνεται πλήρως την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποδεχθεί και να επιτρέψει συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος, την εικόνα και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο».

Και κατέληγε: «Ως εκ τούτου ενημερώνει πως θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το γεγονός με τον φίλαθλο που με την πράξη του προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και καταγράφηκε και από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Στον συγκεκριμένο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος στις αναμετρήσεις της ομάδας μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.