Παρτίζαν: Ο Κοπρίβιτσα αποκόμισε κάταγμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Παρτίζαν: Ο Κοπρίβιτσα αποκόμισε κάταγμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα αποχώρησε με τραυματισμό στο χέρι από το ΟΑΚΑ και το ματς με τον Παναθηναϊκό, με την Παρτίζαν να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω ανακοίνωσης.

Η Παρτιζάν επικράτησε με 89-91 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο αποχώρησε από την Αθήνα έχοντας να αντιμετωπίσει τον... πονοκέφαλο από τον τραυματισμό του Μπάλσα Κοπρίβιτσα, που προστίθεται στις απουσίες των Αλέξα Αβράμοβιτς και Άλεν Σμάιλαγκιτς.

Ο σέντερ των Σέρβων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδια της ομάδας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις με την επιστροφή στο Βελιγράδι, οι οποίες έδειξαν το κάταγμα που έχει υποστεί με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Παρόλα αυτά, η Παρτίζαν δεν παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του τονίζοντας πως «η απόφαση για το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει θα αποφασιστεί σε λίγες ημέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.