Ολυμπιακός: Οι έξι απουσίες της Παρτίζαν ενόψει ΣΕΦ, με ένα playmaker ο Ομπράντοβιτς

Ολυμπιακός: Οι έξι απουσίες της Παρτίζαν ενόψει ΣΕΦ, με ένα playmaker ο Ομπράντοβιτς
Ο Ντάντε Έξουμ ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμών και τις υποχρεώσεις των διεθνών με την Εθνική Σερβίας.

Το καλεντάρι της 7ης αγωνιστικής της regular season στην EuroLeague στέλνει την Παρτίζαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (10/11, 21:00) ενώ προηγείται ο αυριανός εκτός έδρας αγώνας με την Μπόρατς Τσάτσακ για την ABA Liga όπου η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 5-0.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου επιστρέφουν στην Ελλάδα έπειτα από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο Ζοτς καλείται να διαχειριστεί τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες των διεθνών που θα ενισχύσουν τη Σερβία στον κρίσιμο αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (11/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η τελευταία ενημέρωση σε ό,τι αφορά τους τραυματίες της Παρτίζαν ήταν ο Ντάντε Έξουμ ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και του τοποθετήθηκε μία ειδική μπότα, δίχως να έχει γίνει γνωστή η διαδικασία αποκατάστασης. Έτσι, λοιπόν οι Σέρβοι... ξέμειναν με ένα playmaker, τον Ισραηλινό Γιαμ Μαντάρ αφού ο Άλεκσα Αβράμοβιτς παραμένει εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας πριν από το EuroBasket και θα απουσιάσει σίγουρα για άλλες τρεις εβδομάδες.

Από 'κει και πέρα, ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα υπέστη κάταγμα στο χέρι στο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα κάνει επέμβαση ενώ ο Άλεν Σμάιλαγκιτς βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής και θα μπει σταδιακά σε ρυθμούς αγώνων, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε δυο εβδομάδες.

 

Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε την απουσία τους λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Σερβίας που έχει μπροστά της τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Οι Σέρβοι διεθνείς της Παρτίζαν είναι στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, εν προκειμένω οι Ντανίλο Άντζουσιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς (σ.σ. ο Κοπρίβιτσα συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή πριν από τον τραυματισμό του)

Συνοψίζοντας, λοιπόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει ΣΕΦ τους τραυματίες Ντάντε Έξουμ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Άλεκσα Αβράμοβιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς και τους διεθνείς Ντανίλο Άντζουσιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς. Όσον αφορά τον Τζέιμς Νάναλι, δεν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω ασθένειας και λογικά θα είναι έτοιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.