Παρτίζαν: Δεν δίνει (και) τον Μαντάρ στο Ισραήλ, λόγω Ολυμπιακού

Παρτίζαν: Δεν δίνει (και) τον Μαντάρ στο Ισραήλ, λόγω Ολυμπιακού
Η Παρτίζαν μπορεί να επέτρεψε στους Σέρβους διεθνείς της ομάδας να αγωνιστούν στα «παράθυρα», αλλά δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο και για τον Ισραηλινό Γιαμ Μαντάρ.

Η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της EuroLeague (10/11, 21:00), έχοντας σημαντικές ελλείψεις, λόγω τραυματισμών και διεθνών παικτών. Η ομάδα από τη Σερβία είχε ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια της Σερβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μία απόφαση η οποία την υποχρεώνει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς έξι παίκτες.

Κάπως έτσι, στο ρόστερ της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ξέμεινε μόνο ένας playmaker, ο Γιαμ Μαντάρ. Και ενώ για τους Σέρβους παίκτες υπήρχε το... πράσινο φως, για τον Μαντάρ η Παρτίζαν ούτε καν το συζητάει για να αγωνιστεί με το Ισραήλ στις δύο αναμετρήσεις κόντρα σε Σλοβενία και Σουηδία.

Εκτός από το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντάντε Έξουμ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Άλεκσα Αβράμοβιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς και τους διεθνείς Ντανίλο Άντζουσιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς.

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.