Παρτίζαν: Απρόοπτο με Παπαπέτρου, στον «αέρα» η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Παρτίζαν: Απρόοπτο με Παπαπέτρου, στον «αέρα» η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό
Με πυρετό ήταν την Τετάρτη (09/11) ο Ιωάννης Παπαπέτρου που δεν ακολούθησε την προπόνηση της Παρτίζαν ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (10/11, 21:00) και αναμένεται να αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Παρτίζαν που πέραν των προβλημάτων τραυματισμού και τις απουσίες λόγω "παραθύρων" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (09/11) ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (10/11, 21:00).

Ο Έλληνας φόργουορντ διαμαρτυρήθηκε για πυρετό, όπως δήλωσε ο γιατρός της ομάδας, με τα τεστ ωστόσο να βγαίνουν αρνητικά. Μετά την απαραίτητη φροντίδα από το επιτελείο ο Παπαπέτρου αισθάνθηκε καλύτερα και αναμένεται να αποφασιστεί τελευταία στιγμή το αν θα μπορέσει να βρεθεί στο παρκέ για την αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.