Ολυμπιακός - Βίρτους: Καθολική αποθέωση για Χάκετ και Τεόντοσιτς στο ΣΕΦ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός - Βίρτους: Καθολική αποθέωση για Χάκετ και Τεόντοσιτς στο ΣΕΦ (vid)
Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς αποθεώθηκαν από τους φίλους του Ολυμπιακού. Δείτε τη στιγμή όπως την κατέγραψε από το ΣΕΦ η κάμερα του Gazzetta.

Ο Ολυμπιακός έστησε ένα... πραγματικό πάρτι απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια και επικράτησε με 117-71, όμως οι καλεσμένοι του είχαν μία «ερυθρόλευκη» νότα από το παρελθόν.

Τόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς όσο και ο Ντάνιελ Χάκετ αποθεώθηκαν από τη στιγμή που βγήκαν για τα πρώτα σουτ αλλά και στην παρουσίαση των δύο ομάδων. Με το σκορ να έχει προσεγγίσει τις πολύ μεγάλες διαφορές και δίχως άγχος για την τελική επικράτηση, οι δυο τους γνώρισαν την καθολική αποθέωση λίγο πριν το φινάλε και αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού πρώτα είχαν φωνάξει τα ονόματα των Βεζένκοβ, Γουόκαπ.

Τεόντοσιτς και Χάκετ έγιναν ξανά σύνθημα στα χείλη των «ερυθρολεύκων» με τους ίδιους να ανταποδίδουν στα νεύματα που έκαναν προς την εξέδρα.

Το βίντεο της αποθέωσης Χάκετ, Τεόντοσιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.