Κώστας Αντετοκούνμπο: Πλησιάζει στη Φενέρμπαχτσε

Newsroom
Κώστας Αντετοκούνμπο: Πλησιάζει στη Φενέρμπαχτσε
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπορεί να βρίσκεται στα «πράσινα» ραντάρ, αλλά η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενδέχεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Για να συνεργαστεί ξανά με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να επιχειρεί να αποκτήσει τον πρώην σέντερ της Βιλερμπάν.

Η τουρκική ομάδα αναζητεί την προσθήκη του Έλληνα σέντερ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τα κενά που έχουν αφήσει οι τραυματισμοί του Νεμάνια Μπιέλιτσα (δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν) και του Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος αναμένεται να χάσει 10-15 ημέρες.

Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι «πράσινοι» γνωρίζουν και για την προσέγγιση που έχει κάνει η Φενέρ στον παίκτη των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος έχει two-way συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη θυγατρική των Μπουλς στη G-League, τους Γουίντι Σίτι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται δύσκολο το ενδεχόμενο ρελάνς από τον Παναθηναϊκό, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση ενός Έλληνα παίκτη που μπορεί να ενισχύσει τον ελληνικό κόρμο ισχύει το «ποτέ μη λες ποτέ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.