Βεζένκοβ: «Χάσαμε το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση, πονά αυτή η ήττα»

Newsroom
Βεζένκοβ: «Χάσαμε το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση, πονά αυτή η ήττα»
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε μετά την ηττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν και στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός... άγγιξε τη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, αλλά ο Νουά με τρίποντο, 0.3 για το τέλος χάρισε τη νίκη στους Γάλλους. Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε πως αυτή η ήττα πονά πολύ την ομάδα του.

«Ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ίσως αυτό μας παρέσυρε. Πιστέψαμε και στη συνέχεια πως όλα θα είναι καλά όπως στην αρχή. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Χάσαμε το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε το παιχνίδι. Έπρεπε να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Όταν πάει στο σουτ το παιχνίδι είναι 50-50. Να δούμε τι κάναμε λάθος, μας πονάει αυτή η ήττα. Θα δούμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.