«Πρόταση σε Καμπάτσο ο Ολυμπιακός»

«Πρόταση σε Καμπάτσο ο Ολυμπιακός»

Newsroom
«Πρόταση σε Καμπάτσο ο Ολυμπιακός»
Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στους Ντάλας Μάβερικς ωστόσο η ομάδα του Τέξας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Καμπάτσο φέρεται να είναι κοντά στον Ερυθρό Αστερα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην «ματσάρει» την προσφορά που έχουν καταθέσει οι Σέρβοι. Βέβαια ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν και τον Ολυμπιακό στο κόλπο της απόκτησής του!

Τόσο το encestando όσο και η δημοσιογράφος Πιλάρ Κασάδο κάνουν λόγο και για πρόταση του Ολυμπιακού στον έμπειρο πόιντ γκαρντ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες) αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του Καμπάτσο και σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στα παρκέ της Euroleague έχει κατά μέσο όρο 8.3 πόντους, 5.3 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα σε σύνολο 113 αγώνων. Αντίστοιχα έχει στο βιογραφικό του και 138 παιχνίδια στο ΝΒΑ με 5.3 πόντους, 3.3 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.