Παναθηναϊκός: Sold out το παιχνίδι με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Sold out το παιχνίδι με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη
Η Αναντολού Εφές σνακοίνωσε sold out για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (23/12, 19:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Μία εβδομάδα πριν απολαύσει το... δικό του sold out στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να «ζήσει» και την ατμόσφαιρα στο «Sinan Erdem Dome» της Κωνσταντινούπολης! Και αυτό διότι η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Παρασκευής (21/12, 19:30).

Όπως και στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Euroleague, έτσι και τώρα, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε sold out, όπερ και σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, εκτός από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, και μια «καυτή» έδρα. Να σημειωθεί ότι όπως ο Παναθηναϊκός, έτσι και η Εφές, προέρχεται από δύο σερί ήττες στην διπλή αγωνιστικής της περασμένης «διαβολοβδομάδα» έχοντας χάσει από την Μπασκόνια (εντός) και την Παρτίζαν (εκτός).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.