Παναθηναϊκός: Ούτε ο Γκουντάιτις κόντρα στην Εφές

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ούτε ο Γκουντάιτις κόντρα στην Εφές
Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία (23/12, 19:30) τέθηκε και ο Αρτούρας Γκουντάιτις από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ένα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε στον Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές στο «Sinan Erdem Dome» της Κωνσταντινούπολης για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε ο Λιθουανός σέντερ δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία και θα κρινόταν την Πέμπτη (23/12) εάν και εφόσον θα ταξίδευε για την Τουρκία.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και έτσι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκουντάιτις. Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, αλλά ούτε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.