Πέτροβιτς: «Ο Καμπάτσο παίρνει 1.8 εκατομμύρια και κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει»

Πέτροβιτς: «Ο Καμπάτσο παίρνει 1.8 εκατομμύρια και κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει»

Πέτροβιτς: «Ο Καμπάτσο παίρνει 1.8 εκατομμύρια και κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει»
Ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν έχουν ξεφύγει από τον ανταγωνισμό στην Αδριατική Λίγκα, φέρνοντας ως παράδειγμα τη μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Ερυθρός Αστέρας... σκόρπισε την Μπόρατς με το επιβλητικό 86-57 στο ντεμπούτο του Φακούντο Καμπάτσο, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 10-1 στην Αδριατική Λίγκα. Την ίδια στιγμή, η Παρτίζαν μετράει 9 νίκες σε 11 αγώνες και ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς, ο οποίος ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κροατίας αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό της διοργάνωσης.

«Κατά την άποψή μου, δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα με ομάδες που κοστίζουν 10, 12 ή 15 εκατομμύρια ευρώ και να έχουν δέκα ξένους η καθεμία» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Sportske Novosti.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα προβλήματα δεν είναι μόνο δικά μας. Οι σύλλογοι στην Αδριατική Λίγκα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί αλλά όταν βλέπεις τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, δεν είναι το ίδιο. Οι δυο τους έχουν περισσότερες νίκες στην Αδριατική Λίγκα από όσες αναμενόταν αντικειμενικά. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να μετρηθούν. Μαζί μετρούν 19 νίκες σε 22 ματς. Ο Ερυθρός Αστέρας πληρώνει τον Καμπάτσο 1.8 εκατομμύρια καθαρά ως το τέλος της σεζόν και κανείς εδώ δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει».

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.