Telesport: «Ο Καμπάτσο παίζει στη EuroLeague, ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε»

Telesport: «Ο Καμπάτσο παίζει στη EuroLeague, ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε»

Telesport: «Ο Καμπάτσο παίζει στη EuroLeague, ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε»
Ο Φακούντο Καμπάτσο ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Telesport, η σερβική ομάδα πλήρωσε τις οφειλές της.

Ο Φακούντο Καμπάτσο πρέπει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη EuroLeague και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής Telesport, ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το πρόβλημα με τις οφειλές και μπορεί να εγγράψει τον Αργεντινό πλέι μέικερ στο δυναμικό του.

Αν η σερβική ομάδα προλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, τότε ο Καμπάτσο θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα κόντρα στη Βαλένθια, για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague, ανήμερα των Φώτων (21:30).

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αστέρας χρωστούσε επτά μισθούς σε διάφορους παίκτες, πρώην και νυν, με την προσθήκη του Καμπάτσο να γίνεται στο πιο κρίσιμο σημείο, αφού ο Λούκα Βιλντόζα, MVP του μήνα Δεκεμβρίου για τη EuroLeague, θα απουσιάσει για 30 ημέρες λόγω τραυματισμού.

@Photo credits: aba-liga.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.