Ράντονιτς: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράντονιτς: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει ένα «σκληρό» παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague και το Gazzetta σας μεταφέρει από το Μόναχο τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αποστολή στο Μόναχο: Γιώργος Κούβαρης

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει ως αντίπαλος στο «σπίτι» της Μπάγερν, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά αντίδραση (Πέμπτη 5/1 - 21:30) μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το Gazzetta βρίσκεται στο Μόναχο και σας μεταφέρει το κλίμα της αναμέτρησης, με τον κόουτς των «πρασίνων» να αναφέρεται στο τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με το ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι έτοιμοι και να παίξουμε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επιθετικά και αμυντικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι physical, να παίξουμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να σουτάρουμε καλά την μπάλα και να είμαστε σταθεροί. Το παιχνίδι θα είναι physical και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στην έδρα της Μπάγερν: «Η ομάδα έχει αρκετούς καινούργιους παίκτες και σταφ. Οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να με βοηθήσει η θητεία μου εδώ»

Για τις αλλαγές που έχουν προαναγγελθεί: «Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι το παιχνίδι. Για τις αλλαγές θα μιλήσουμε μετά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.