Γουόλτερς: «Δύσκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο, όλοι έχουμε πίεση»

Newsroom
Γουόλτερς: «Δύσκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο, όλοι έχουμε πίεση»
Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε για το δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο Μόναχο μετά το πρώτο ημίχρονο και στάθηκε στην επόμενη μέρα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο και δεν κατάφερε να σταματήσει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Νέιτ Γουόλτερς μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς σχολίασε τόσο την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όσο και το τι πρέπει να συμβεί στη συνέχεια.

Πιο αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε, παίξαμε σκληρά, όμως δεν εκτελέσαμε καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πίσω με 12. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όταν κυνηγάς τους 15-16 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημο. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ρούμπιτ είναι πολύ καλός παίκτης μας "χτύπησε" στο ποστ. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν αργοί, δεν βρήκαμε σκορ στο τρανζίσιον. Πρέπει να το δούμε αυτό πολύ σύντομα και να το διορθώσουμε».

Είχαμε ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Είχαμε τέσσερις νίκες στη σειρά και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και για να το κάνουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

 

Ενώ για τους φιλάθλους των «πρασίνων»: «Ο κόσμος είναι σπουδαίος, τον είχαμε μαζί μας και τον νιώθουμε μαζί μας. Ελπίζουμε να παίζουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.