«Η Μονακό ανακοινώνει τον Μονέκε τις επόμενες ώρες» (vid)

«Η Μονακό ανακοινώνει τον Μονέκε τις επόμενες ώρες» (vid)

«Η Μονακό ανακοινώνει τον Μονέκε τις επόμενες ώρες» (vid)
Ο Τσίμα Μονέκε, περσινός MVP του Basketball Champions League αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Σακραμέντο Κινγκς και το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο SKWEEK μετέδωσε ότι θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τη Μονακό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τσίμα Μονέκε έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ αφού προηγουμένως έφτιαξε το όνομά του στην Ευρώπη με τη Μανρέσα και αναδείχτηκε MVP στο BCL.

Παρ' όλα αυτά, ο 27χρονος φόργουορντ δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στο Σακραμέντο, αποχωρώντας έπειτα από μόλις δυο συμμετοχές με 4 λεπτά μ.ό. στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Σύμφωνα, λοιπόν με το τηλεοπτικό δίκτυο SWEEK, η Μονακό θα ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Μονέκε τις επόμενες ώρες. Ο «εκρηκτικός» φόργουορντ μέτρησε 13.9 πόντους και 6.3 ριμπάουντ μ.ό. στο BCL, φτάνοντας ως το Final 4 της διοργάνωσης που διεξήχθη πέρσι στο Μπιλμπάο.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.