Μοερμάν: Τέλος από τη Μονακό

Μοερμάν: Τέλος από τη Μονακό

Newsroom
Μοερμάν: Τέλος από τη Μονακό
Ο Αντριέν Μοερμάν αποτελεί παρελθόν από τη Μονακό, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της Κυανής Ακτής.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» έλαβε τέλος και ο έμπειρος Γάλλος φόργουορντ θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα τη συνέχεια της καριέρας του.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μονακό, ο Αντριέν Μοερμάν αποτέλεσε παρελθόν από το Πριγκιπάτο, κάτι που είχε προδιαγραφεί μετά και την απόκτηση του Τσίμα Μονέκε.

Η συνεργασία του Μοερμάν με τη Μονακό κράτησε λιγότερο από έξι μήνες και πλέον ο άλλοτε παίκτης και της Εφές είναι ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό του. Και αυτός θα είναι εκτός Euroleague καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι μετακινήσεις παικτών που αγωνίστηκαν φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Φέτος αγωνίστηκε σε 16 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο μόλις 2.6 πόντους και 2.8 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 26% στα δίποντα, 22% στα τρίποντα και 50% στις βολές.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.