ΜακΚίσικ: «Περισσότερο Έλληνας από ό,τι Αμερικανός»

ΜακΚίσικ: «Περισσότερο Έλληνας από ό,τι Αμερικανός»

Δημήτρης Οικονόμου
ΜακΚίσικ: «Περισσότερο Έλληνας από ό,τι Αμερικανός»
Στην τέταρτη σεζόν του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Σακίλ ΜακΚίσικ με ποστάρισμά του στο instagram αποκάλυψε πως νιώθει περισσότερο Έλληνας από Αμερικανός.

Ο Ολυμπιακός μετά και την επικράτηση επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ επέστρεψε στην κορυφή της EuroLeague. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν πολύ καλός τόσο στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής απέναντι στους Μαδριλένους αλλά και ο MVP του «διπλού» στην Μπολόνια, με το δέσιμό του πλέον να είναι κάτι παραπάνω από φανερό.

Ο ίδιος άλλωστε ήρθε να το επιβεβαιώσει αυτό με ποστάρισμά του στο instagram. «Τέταρτη σεζόν και συνεχίζουμε. Νιώθω περισσότερο Έλληνας από Αμερικανός. Δεν υπάρχει κανένα μέρος σαν το σπίτι» έγραψε ο Σακ με μία ελληνική σημαία να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Ο ΜακΚίσικ υπέγραψε στον Ολυμπιακό στις 10 Φεβρουαρίου του 2020 και μετά από δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους». Ο 33χρονος φόργουορντ μετράει τη φετινή σεζόν στην EuroLeague 6.8 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.