Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Γκουντάιτις και Γουόλτερς, τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους

Σταυρούλα Μουστακάτου
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Γκουντάιτις και Γουόλτερς, τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους
Μέρος του προγράμματος από την προπόνηση ακολούθησαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Νέιτ Γουόλτερες για τον Παναθηναϊκό ενόψει Ζάλγκιρις (26/01, 22:00). Ατομική για Μποχωρίδη και Μαντζούκα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ (26/01, 22:00) βλέποντας τους Αρτούρας Γκουντάιτις και Νέιτ Γουόλτερς να ακολουθούν ένα μέρος από την προπόνηση.

Ο Λιθουανός σέντερ των «πρασίνων» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Γουόλτερς που ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό σπασμό στη γάμπα επιστρέφει και εκείνος σταδιακά. Η κατάσταση των δύο παικτών θα κριθεί ανήμερα του αγώνα, όσο και η συμμετοχή τους σε αυτόν.

Από την άλλη, ατομικά προπονήθηκαν Λευτέρης Μποχωρίδης (τράβηγμα στον προσαγωγό) και Λευτέρης Μαντζούκας (θλάση στον λαγονοψοϊτη) .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.