Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Μποχωρίδης, εκτός οι Πονίτκα και Μαντζούκας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Μποχωρίδης, εκτός οι Πονίτκα και Μαντζούκας
Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1/2, 21:45) δίχως τους Ματέους Πονίτκα και Λευτέρη Μαντζούκα ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης έβγαλε μέρος του προγράμματος.

Το καλεντάρι της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο WiZink Center (1/2, 21:45) ενώ ακολουθεί ο back-to-back αγώνας με την Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Οι «πράσινοι» άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με τη Ρεάλ με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Εκτός παραμένουν οι Ματέους Πονίτκα και Λευτέρης Μαντζούκας ενώ σε ό,τι αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, έβγαλε μέρος του προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Ζάλγκιρις ενώ ο Ματ Τόμας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των «πράσινων» αφού συμφώνησε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.